Universitat Rovira i Virgili

ESTUDIANTS DE DOCTORAT

ESTUDIANTS DE DOCTORAT


AHMAD, UBAID

Ubaid Ahmad va rebre la llicenciatura en Enginyeria Elèctrica de la Universitat d'Enginyeria i Tecnologia de Peshawar, Pakistan, l'any 2015, i el màster en Enginyeria de l'Energia (Màster en Electrònica de Potència) de la Universitat Nacional de Kyungpook (KNU), Daegu, Corea del Sud, a 2019. Des d'agost de 2019 fins a agost de 2021, va ser Auxiliar d'Investigació al Laboratori d'Electrònica de Potència i Conversió d'Energia (PEEC Lab.) del Departament d'Enginyeria Energètica. Ara està matriculat com a Ph.D. candidat en un projecte (Finançat per la URV i Marie Sklodowska-Curie Action (MSCA), beca 2020MFP-COFUND-20) titulat 'Distributed Power Electronics Architectures for Photovoltaic Power Plants' al Departament d'Enginyeria Electronica, Electrica i Automatica (the Automatic Control and Industrial Electronics Research Group (GAEI)) at Universitat Rovira i Virgili (URV), Tarragona, Espanya. Els seus interessos de recerca actuals inclouen el disseny magnètic d'alta freqüència, la conversió de potència ressonant i el modelatge i control de convertidors de potència per a centrals fotovoltaiques i sistemes de distribució de corrent continu bipolar.



ESTALELLA RODRIGUEZ, RAMON

Ramon Estalella Rodríguez va rebre l'any 2018 el grau d'Enginyeria en Electrònica i Automàtica Industrial per la Universitat Rovira i Virgili. Va rebre el màster en Tecnologies de Vehicles Elèctrics l'any 2019 per la Universitat Rovira i Virgili. Durant els anys 2018 i 2019 va treballar com a tècnic del grup de recerca GAEI. L'any 2019 es va incorporar com a estudiant de doctorat al Grup de Recerca en Control Automàtic i Electrònica Industrial (GAEI) de la Universitat Rovira i Virgili. Els seus principals interessos de recerca inclouen les energies renovables, els convertidors de commutació, les tècniques numèriques per al disseny d'etapes de potència i el filtratge per a convertidors de potència.



GENARO MUÑOZ, XAVIER

Xavier Genaro-Muñoz va rebre la Llicenciatura en Enginyeria d'Electrònica Industrial i Automàtica i el Màster en Enginyeria Tecnològica i de Sistemes Electrònics per la Universitat Rovira i Virgili, Tarragona, Espanya, els anys 2017 i 2018, respectivament. Es va incorporar el 2017 al Grup de Recerca en Control Automàtic i Electrònica Industrial (GAEI) de la Universitat Rovira i Virgili, on va treballar com a tècnic d'investigació donant suport a alguns projectes de recerca del GAEI. L'any 2020 es va incorporar a l'equip de recerca del GAEI on està treballant en el seu doctorat. Els seus principals interessos de recerca inclouen convertidors DC-DC i AC-DC, estratègies de control com Sliding-Mode Control, gestió de microxarxes, transmissió d'energia multifreqüència, energies renovables i tecnologies de vehicles elèctrics.



MAMMERI, NOUHA

El Nouha Mammeri va néixer a Alger. Va rebre el títol d'Enginyeria Elèctrica el 2018 a la Universitat de Ciències i Tecnologia Houari Boumediene (USTHB) a Alger, Algèria. Va rebre el màster en Enginyeria de Sistemes Industrials per la mateixa universitat els anys 2019 i 2020 respectivament. L'any 2022 es va incorporar al Grup d'Investigació en Control Automàtic i Electrònica Industrial (GAEI) de la Universitat Rovira i Virgili en el qual està treballant en el seu doctorat. La seva recerca és sobre convertidors DC-DC, estratègies de control i vehicles elèctrics.



NASSARY, MAHMOUD

Mahmoud Nassary va rebre el seu M.Sc. llicenciat per la Universitat d'Assuan, Egipte. Va treballar com a enginyer de disseny de sistemes amb una empresa dels Estats Units en un projecte LED que es basava en una patent dels EUA. Del 2013 al 2016, va ser cofundador i enginyer en electrònica de potència de la posada en marxa de solucions Eco Electric per a sistemes LED i fotovoltaics. Té una patent dels EUA i ha publicat 8 articles científics. L'any 2020 es va incorporar al Grup de Recerca en Control Automàtic i Electrònica Industrial (GAEI) de la Universitat Rovira i Virgili, on està treballant en el seu doctorat. Els seus principals interessos de recerca inclouen convertidors d'electrònica de potència AC-DC, PFC (Modeling, Control, Analysis, Design) per a aplicacions de LED i carregadors de bateries.



SEBASTIÀ-RULLO, MAX

Max Sebastia-Rullo va rebre la llicenciatura en Enginyeria d'Electrònica Industrial i Automàtica i la llicenciatura en Enginyeria Elèctrica ambdues l'any 2020 per la Universitat Rovira i Virgili, a Tarragona, Espanya. Va rebre el Màster Enginyer en Tecnologies de Vehicles Elèctrics l'any 2021 també per la Universitat Rovira i Virgili. El 2021 es va incorporar al Grup de Recerca en Control Automàtic i Electrònica Industrial (GAEI), on va treballar com a tècnic d'investigació donant suport a alguns projectes de recerca del GAEI. L'any 2022 es va incorporar a l'equip de recerca del GAEI on està treballant en el seu doctorat. Els seus principals interessos de recerca inclouen els convertidors DC-DC, estratègies d'estabilització de convertidors de potència com l'amortiment actiu, la reutilització de les pèrdues d'energia, les energies renovables i les tecnologies del vehicle elèctric.



VALEDSARAVI, SEYEDAMIN

Seyedamin Valedsaravi va rebre el màster en Enginyeria Elèctrica-Enginyeria Energètica el 2015 de la Universitat Shahid Beheshti, Iran. Actualment és Ph.D. estudiant del Grup de Recerca en Control Automàtic i Electrònica Industrial (GAEI) de la Universitat Rovira i Virgili (URV). Els seus principals interessos de recerca inclouen el control de microxarxes, els convertidors electrònics de potència, els mètodes d'optimització intel·ligents i les energies renovables.



ZAMBRANO PRADA, DAVID A.

David Alejandro Zambrano-Prada va rebre el títol d'Enginyeria Electrònica el 2014 i el Màster en Enginyeria de Control el 2019 per la Universitat de Ibague, Colòmbia. Durant els anys 2015 i 2019, va treballar com a jove investigador al grup de recerca D+TEC de la Universitat d'Ibague en control de convertidors DC-DC, sistema d'emmagatzematge d'energia i microxarxes.

L'any 2020 es va incorporar al Grup de Recerca en Control Automàtic i Electrònica Industrial (GAEI) de la Universitat Rovira i Virgili, on està treballant en el seu doctorat. Els seus principals interessos de recerca inclouen el control del sistema d'emmagatzematge d'energia dins de microxarxes de corrent continu, vehicles elèctrics, convertidors DC-DC i control de mode lliscant.



Alexandra Blanch Fortuna

Alexandra Blanch Fortuna va rebre la llicenciatura d'Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica i el màster en Tecnologies del Vehicle Elèctric per la Universitat Rovira i Virgili, a Tarragona, Espanya, els anys 2022 i 2023, respectivament. L'any 2023 es va incorporar a l'equip de recerca del GAEI on està treballant en el seu doctorat. Els seus principals interessos de recerca inclouen els convertidors DC-DC i AC-DC, estratègies de control i les tecnologies del vehicle elèctric.



Miguel Antonio Pisani Orta

Miguel Antonio Pisani Orta va rebre l'any 2021 el títol d'Enginyeria de Telecomunicació i Electrònica a la Universidad Tecnológica "José Antonio Echeverría", La Habana, Cuba. Posteriorment, es va matricular en un Màster en Tecnologies del Vehicle Elèctric impartit per la Universitat Rovira i Virgili (Tarragona, Espanya), obtenint aquest títol l'any 2023. Al llarg de l'any 2023 va treballar a Applus+ IDIADA en l'àrea de bateries per a vehicles elèctrics, on es va dedicar a una investigació profunda en el camp dels sistemes de gestió de bateries.

Actualment és estudiant de doctorat a la Universitat Rovira i Virgili i està associat al "Grup de Recerca en Control Automàtic i Electrònica Industrial" (GAEI) de la mateixa institució. Els seus principals interessos són: l'estimació de l'estat de càrrega i l'estat de salut de les cèl·lules Li-ion aplicades a la indústria de l'automòbil, i l'optimització d'algoritmes de càrrega per reduir al mínim l'efecte de les altes taxes de corrent en la vida útil de les cèl·lules electroquímiques.



Maria Cortada Torellino

Maria Cortada Torellino va rebre el grau d'Enginyeria Mecànica l'any 2019 per la Universitat Politècnica de Catalunya. Va rebre el màster en Tecnologies pel Vehicle Elèctric per la Universitat Rovira i Virgili l'any 2020. Es va incorporar l'any 2021 al Grup d'Investigació en Control Automàtic i Electrònica Industrial (GAEI) de la Universitat Rovira i Virgili en el qual està treballant en el seu doctorat. Els seus principals interessos de recerca son la degradació de els bateries de liti i l'efecte de forces i impactes en la seva resposta elèctrica.